sluiten
Word medewerker
Ik wil aan het werk bij opdrachtgevers
Aanmelden als zzp’er
Ik zoek opdrachten bij zorgorganisaties
Word opdrachtgever
Ik wil medewerkers inhuren
Schrijf jezelf in bij Zorgwerk
Schrijf jezelf in bij Zorgwerk!
Schrijf jezelf in bij Zorgwerk
Aanmelden als zzp'er in de zorg, welzijn en kinderopvang


Werken in de zorg begint hier bij Zorgwerk. Bepaal zélf met de app waar en wanneer je werkt.


Kom gezellig werken
bij Zorgwerk 😃


Of meld je aan als zzp'er →
 

Solliciteer online bij Zorgwerk

1. Schrijf jezelf online in


Beschik je over de vereiste diploma's en ben je bereid om een VOG aan te vragen? Schrijf jezelf dan nu online in. Dit kost 8 minuten van je tijd. We stellen je o.a. een aantal vragen over je opleiding en werkervaring.

 

Zorgwerk bureaumedewerker

2. Wij nemen contact op


Binnen enkele dagen nemen wij contact met je op om kennis te maken en alles over Zorgwerk, het werk en de app aan je uit te leggen. Daarna voeg je jouw opleidingen en diploma's toe aan je profiel en vraag je een VOG aan.


Plan jezelf met de Zorgwerk app

3. Plan jezelf in op werk


Zodra we het betaalbewijs voor de VOG hebben ontvangen, krijg je volledige toegang tot de app. Swipe door het actuele werkaanbod en plan jezelf in. De originele VOG stuur je op zodra je deze ontvangen hebt.


Zorgwerk contract ondertekenen

4. Wij komen bij jou langs


Vóór je eerste dienst komen we bij jou langs voor de identificatie en ondertekenen van je contract. Je maakt hiervoor eenvoudig online een afspraak voor een plaats en tijd dat jou het beste uitkomt.


Zorgwerk_collegiale_ontmoeting

5. Introductiebijeenkomst


Je wordt uitgenodigd voor de introductiebijeenkomst onder begeleiding van een coach van Zorgwerk. Deze bijeenkomst duurt een dagdeel en bestaat uit een introductie, een training gastvrijheid en een inspirerende intervisiesessie.


Inschrijving voltooid

6. Werk hoe vaak jij wilt


Nadat je contract is ondertekend en je identiteitsbewijs gecontroleerd, ben je officieel in dienst bij Zorgwerk. Maak vrienden op het platform en bepaal zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Ontdek deze nuttige apps
voor werken in de zorg


Voor iOS en Android óf login op de webapps voor PC en MAC

Zorgwerk Medewerker App

Werken in de zorg,
welzijn en kinderopvang

Voor medewerkers → 

 

Veilig inhuren van
gekwalificeerde zorgprofessionals

Voor opdrachtgevers →

 Bent u per direct op zoek naar een helpende, verzorgende IG, verpleegkundige, begeleider en/of pedagogisch medewerker?
Inhuren is mogelijk vanaf één dienst en tot vlak voor aanvang aan te vragen.Word klant van Zorgwerk

Zorgwerk is de kortste en snelste lijn naar zorg. Uw diensten bereiken 24/7 alle gekwalificeerde zorgprofessionals bij u in de regio. U kunt ons bovendien 7 dagen per week persoonlijk bereiken.


Zorgwerk is marktleider in Nederland op het gebied van personeelsdiensten in de zorg, welzijn en kinderopvang.


Zet uw aanvragen eenvoudig online uit bij Zorgwerk

1. Deel uw diensten


Deel uw diensten eenvoudig op het platform. U bereikt direct alle gekwalificeerde zorgverleners bij u in de regio. Wij zorgen er voor dat uw diensten opvallen bij de juiste personen. De eerste reactie wordt ingepland en aan u bevestigd.

 

 

Altijd een goede match voor uw organisatie

2. Altijd een goede match


Het platform controleert automatisch op basis van tientallen variabelen of de medewerker(s) bij uw organisatie ingezet mogen en kunnen worden en stelt de inschaling conform cao vast. Als de match is gemaakt, ziet u dit direct in het platform.

 

 

Kies zelf uw favoriete medewerkers

3. Continuïteit van gezichten

 

Om u en uw cliënten continuïteit van gezichten te bieden, kunt u zelf uw favoriete medewerkers inplannen of attenderen op uw diensten. Daarnaast kunt u uw diensten bundelen, waarmee u een aanvraag doet voor één medewerker voor een reeks diensten.

 

 

Het land van de zorg
Het land van de zorg is onze wereld. Waar iedereen even belangrijk is. Aandacht soms van levensbelang is. En een praatje een prima medicijn. In het land van de zorg ben je nodig. Meer dan waar ook. Soms ben je de beste vriendin. Soms de laatste strohalm.


Als ‘s lands grootste uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg staan we voor onze medewerkers en zorgen we voor hen. We begeleiden ze optimaal met de nieuwste technologie zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Want uiteindelijk wordt zorg in zijn ultieme vorm verleend door bijzondere mensen. Beautiful people.