sluiten
Word medewerker
Ik wil aan het werk bij opdrachtgevers
Aanmelden als zzp’er
Ik zoek opdrachten bij zorgorganisaties
Word opdrachtgever
Ik wil medewerkers inhuren

Zorgwerk ZZP

Ben je zzp'er? Sluit je aan bij het grootste zzp-platform in de zorg, welzijn en kinderopvang. Plan jezelf in op diensten en opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers. Word vrienden met andere zzp'ers en werk samen of ruil diensten. Wij verzorgen de administratie, zodat jij kunt doen waar jouw hart ligt: het verlenen van zorg aan mensen die jou nodig hebben.


 

Lees de voorwaarden voor werken als zzp'er via Zorgwerk  

Lees over de verschillen tussen Zorgwerk en traditionele bemiddelingsbureaus →

Kies waar en wanneer je wilt werken

Plan jezelf in bij uiteenlopende opdrachtgevers


Afhankelijk van jouw kwalificaties (opleiding en diploma's) kun je in diverse functies bij verschillende opdrachtgevers in meerdere branches en sectoren werken. Plan jezelf simpelweg in op de diensten die jij leuk vindt. Als het klikt kunnen opdrachtgevers (in overleg met jou) eenvoudig vervolgdiensten vastleggen.

Zorgwerk app medewerkers werkgebeid

Werk bij gescreende organisaties

Werk bij betrouwbare organisaties


Zorgwerk werkt alleen samen met betrouwbare organisaties in de zorg, welzijn en kinderopvang. Wij kennen onze opdrachtgevers en doen altijd de nodige controles, onder andere t.a.v. kredietwaardigheid. Zo beperken we jouw ondernemersrisico.Wekelijkse facturering en betaling


Je bepaalt zelf je uurtarief (dit leg je vast in je profiel). Wij factureren voor jou de opdrachtgevers waar je hebt gewerkt. Wekelijks maken wij jouw omzet naar je over. We specificeren alles op een factuur, die wij voor je opstellen. Daarmee nemen wij ook het debiteurenbeheer uit handen.

Altijd volledig geïnformeerd

Altijd volledig geïnformeerd


In de app heb je altijd alle informatie bij de hand over de opdrachtgevers en de diensten. Je genereert automatisch een route, dankzij de integratie met de populaire navigatie apps. De briefing bij elke dienst is uitgebreid en gedetailleerd en je kunt er zelf na afloop informatie aan toevoegen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat de informatie compleet en actueel is en blijft.

Wij staan voor je klaar

Support van een professionele organisatie


Wij kennen het werkveld als geen ander. Voor, tijdens en na het werk kun je op ons rekenen. We zijn bereikbaar voor al je vragen en ondersteunen je als je een probleem hebt.

Zorgwerk_vrienden_community

Community van zzp'ers in de zorg


Op het platform kun je vrienden worden met andere zzp'ers. Attendeer je vrienden op diensten en werk samen op een locatie of afdeling. Je kunt zelfs diensten met elkaar ruilen, zodat de zorg ook doorgaat als je een keer verhinderd bent.

Zorgwerk app medewerkers community