sluiten
Word medewerker
Ik wil aan het werk bij opdrachtgevers
Aanmelden als zzp’er
Ik zoek opdrachten bij zorgorganisaties
Word opdrachtgever
Ik wil medewerkers inhuren

Voordelen van werken in de zorg via Zorgwerk

Leuk dat je interesse toont om bij Zorgwerk te komen werken in de zorg, welzijn en/of kinderopvang. Bij Zorgwerk heb je de flexibiliteit en autonomie om zelf te bepalen wanneer en hoe vaak je werkt. Je hebt volledig de regie over je eigen planning.

Elke dag werken meer dan 2.000 Zorgwerkers bij uiteenlopende organisaties in diverse functies en sectoren. In ons ruim 20 jarig bestaan hebben wij een goede relatie opgebouwd met onze medewerkers en honderden opdrachtgevers, die dagelijks op zoek zijn naar mensen zoals jij.Zorgwerk_vrijheid_zelfregie

Flexibiliteit: regie over je eigen werkweek


Bij ons heb je écht zelf de regie over je werk. Géén oneindige afstemming over je planning en géén verlofstress. Bij Zorgwerk heb je de vrijheid om zelf te bepalen wanneer en hoe vaak je werkt. Met de handige app plan je jezelf eenvoudig in op diensten, bundels of opdrachten. 
Gedurende de corona-crisis verzoeken we je om bij een opdrachtgever te werken.

Zorgwerk_goed_salaris_marktconform

Goed salaris: marktconform en wekelijks uitbetaald


Je verdient bij Zorgwerk minimaal net zo veel als in vaste dienst bij onze opdrachtgever(s). De verloning, die wekelijks op donderdag en/of vrijdag plaatsvindt, is heel transparant. Elk uur dat je werkt krijg je betaald. Daarnaast bouw je vakantie-urenvakantiegeld, kortverzuim en (afhankelijk van je leeftijd) ook pensioen op. Alle arbeidsvoorwaarden kun je raadplegen in de handige online samenvatting van de ABU CAO voor uitzendkrachten.

Zorgwerk_gratis_scholing

Scholing: neem gratis deel aan praktijkgerichte trainingen


Zorgwerk vindt scholing heel erg belangrijk! Daarom verzorgen wij op meerdere locaties in het land doorlopend praktijkgerichte trainingen voor diverse functieniveaus. We hebben hiervoor een praktijkopleider in dienst en we werken samen met een opleidingsinstituut. Deelname is gratis en je krijgt zelfs de studie-uren uitbetaald. Aanmelden doe je met de app, voor een plaats en tijd dat het jou goed uitkomt.

Zorgwerk_Intervisie

Intervisie: leren van collega's tijdens georganiseerde collegiale ontmoetingen


Neem deel aan intervisiesessie onder begeleiding van een coach van Zorgwerk. Dit is een groepsgesprek tussen collega's, die via Zorgwerk gaan starten en al langer werken. Onderwerp van gesprek zijn de verrichte werkzaamheden en de daaraan gerelateerde problemen. Het doel is dat je deskundigheid wordt vergroot en de kwaliteit van je werk verbetert, doordat je leert van de ervaringen van collega's. Het is de passie van onze coaches om de intervisiesessies tot leerzame, veilige en inspirerende bijeenkomsten te maken.

Zorgwerk_vrienden_community

Vrienden: je staat er nooit alleen voor


Zorgwerk blijft vernieuwen en is daarin uniek: er is geen enkele andere uitzendorganisatie die sociale contacten via een eigen sociaal netwerk mogelijk maakt. Naast een sociaal leven buiten het werk, ligt een sociaal leven op het werk nu ook binnen handbereik.


Vrienden maken met de leuke collega's die je bij een scholing ontmoette, maatjes zoeken: met de app gaat dat makkelijk en simpel. Dat is prettig. De mens is een sociaal wezen, een mens is pas mens met andere mensen. En wie zorgt, heeft zelf ook behoefte aan aandacht.

Zorgwerk_werkgever_die_om_jou_geeft

Zorgwerk: een werkgever die om je geeft


Zorgwerk is als werkgever oprecht betrokken bij haar medewerkers en we waarderen jouw professionele inzet enorm. We vinden het heel belangrijk dat je het goed naar je zin hebt als je via ons gaat werken in de zorg, welzijn of  kinderopvang.


We zijn trots op onze medewerkers en dat merk je als je via ons gaat werken. We geven bijvoorbeeld regelmatig presentjes weg en we vinden het leuk om win-acties te organiseren (check onze Facebook-pagina). In 2017 is Zorgwerk door de bezoekers van Indeed uitgeroepen tot één van de 25 beste werkgevers van Nederland. Zorgwerk is het enige uitzendbureau op de lijst, die verder bedrijven als T-mobile, KLM en Unilever bevat. Daar zijn we super trots op en het laat zien dat we goed ons best doen om de beste werkgever in de zorg te zijn.

Voordelen van Zorgwerk