sluiten
Word medewerker
Ik wil aan het werk bij opdrachtgevers
Aanmelden als zzp’er
Ik zoek opdrachten bij zorgorganisaties
Word opdrachtgever
Ik wil medewerkers inhuren

Over de inschrijving

Wij hebben de inschrijving voor werken in de zorg zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Binnen één dag tot enkele dagen te voltooien en je hoeft er de deur niet voor uit. Voor het ondertekenen van je contract komen wij bij jou langs op een plaats en tijd dat jou het beste uit komt. Dat scheelt veel tijd en reiskosten.


 

Lees meer over de inschrijving →

Past Zorgwerk bij jou?

Bedenk of werken via Zorgwerk bij jou past. Heb je zin om aan de slag te gaan? Beschik je over de vereiste diploma's om te mogen werken in de zorg, welzijn of kinderopvang? Ben je bereid een VOG aan te vragen? Vind je het leuk om flexibel te werken?Lees over de voordelen van werken via Zorgwerk

Lees over de nadelen van werken via Zorgwerk

Lees over de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Inschrijven bij Zorgwerk


Enthousiast? Schrijf jezelf veilig online in. Dit kost ongeveer 8 minuten van je tijd. Naast je naam en contactgegevens vragen we naar je opleiding en werkervaring en we vragen je om een referent op te geven.

 

Lees meer over het referentieonderzoek

 

Zorgwerk Inschrijving Contact


Binnen enkele dagen nemen wij contact met je op om kennis te maken en alles over Zorgwerk, het werk en de app aan je uit te leggen. Daarna voeg je jouw opleidingen en diploma's toe aan je profiel en vraag je een VOG aan.Ontdek en installeer de app

V
erklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Zo voeg je opleidingen en diploma's toe aan je profiel

Plan jezelf in op werk bij Zorgwerk


Zodra we het betaalbewijs voor de VOG ontvangen hebben, krijg je volledige toegang tot de app. Swipe door het actuele werkaanbod en plan jezelf in op diensten van opdrachtgevers die jij leuk vindt.Zo doe je een planverzoek

Bekijk de opdrachtgevers waar je kunt werken

Zorgwerk Contract Ondertekenen


Voordat jouw eerste dienst plaatsvindt komen we bij jou langs voor de identificatie en het ondertekenen van je arbeidsovereenkomst. Je maakt hiervoor eenvoudig online een afspraak voor een plaats en tijd dat jou het beste uitkomt. Daarna ben je officieel in dienst bij Zorgwerk.

Zorgwerk_Intervisie_Collegiale_Ontmoeting

Je wordt uitgenodigd voor een collegiale ontmoeting onder professionele begeleiding van een coach van Zorgwerk. Deze bijeenkomst duurt een dagdeel en bestaat uit een introductie, een training gastvrijheid en een inspirerende intervisiesessie.

 

Lees meer over intervisie en collegiale ontmoeting

Inschrijving voltooid

Nadat je contract is ondertekent en je identiteitsbewijs gecontroleerd is, ben je officieel in dienst bij Zorgwerk. Maak vrienden op het platform en bepaal zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Verstuur je originele VOG naar ons op zodra je deze ontvangen hebt. 

Vrienden in de zorg maak je bij Zorgwerk

Sluit vriendschappen met andere Zorgwerkers en je staat er nooit alleen voor. Je kan samen werken, reizen en plezier maken. Zie in de app waar je vrienden werken en plan jezelf ook in. Attendeer hen op leuke diensten of vervang elkaar als het nodig is.

 

Lees meer over de community en de mogelijkheden

We wensen je veel werkplezier en inspiratie toe!