sluiten
Word medewerker
Ik wil aan het werk bij opdrachtgevers
Aanmelden als zzp’er
Ik zoek opdrachten bij zorgorganisaties
Word opdrachtgever
Ik wil medewerkers inhuren

Informatie over onze Trainingen & Bijeenkomsten

Op verschillende locaties in het land organiseren wij gedurende het jaar voor onze medewerkers diverse praktijkgerichte trainingen en bijeenkomsten. We hebben hiervoor praktijkopleiders en coaches in dienst. Deelname is gratis en je krijgt de studie-uren uitbetaald. 😃

Zorgwerk Medicatiemodule

Medicatiemodule
voor Helpenden en Begeleiders

Deze training voor gediplomeerd Helpenden (zorg en welzijn) niveau 2 en Begeleiders die in de VVT, GZ en GGZ (willen) werken is een must! Want veel organisaties verlangen dat medewerkers deze training hebben gevolgd. Na het volgen ben je direct breder inzetbaar en zie je dus meer diensten in de app! We organiseren de medicatietraining meerdere keren per jaar op diverse locaties in het land.

Lees alles over de Medicatiemodule en aanmelden →

 


Zorgwerk Training Verpleegtechnische Handelingen

Verpleegtechnische handelingen
voor Verzorgenden en Verpleegkundigen

Zorgwerk wil graag dat je als Verzorgende IG of Verpleegkundige iedere drie jaar deze scholing volgt, zodat je aantoonbaar bekwaam bent én jezelf bekwaam voelt om deze handelingen uit te voeren. De training Verpleegtechnische Handelingen is een leuke vorm van trainen voor de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen.
Deze training bestaat uit een theoretisch deel via e-learning modules en één praktijkdag die bestaat uit twee dagdelen.


Lees alles over Training Verpleegtechnische handelingen →Zorgwerk_Intervisie

Intervisie & Collegiale ontmoetingen

Naast de trainingen organiseren we intervisiebijeenkomsten (collegiale ontmoeting). Alle medewerkers van Zorgwerk zijn welkom om aan deze bijeenkomsten deel te nemen. Naast intervisie komen ook de onderwerpen gastvrijheid en hygiëne aan bod. Extra leuk is dat je tijdens deze bijeenkomsten je collega Zorgwerkers ontmoet.

Lees alles over Intervisie en aanmelden →


Zorgwerk Ikigai Bijeenkomsten

Ikigai bijeenkomsten

Een paar keer per jaar organiseren onze coaches voor jou en je collega's inspirerende Ikigai bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten staat jouw werkplezier en bevlogenheid centraal. We behandelen diverse onderwerpen, doen leuke activiteiten én je leert je mede-Zorgwerkers kennen. Ikigai is een doel in je leven waarbij je doet waar je van houdt, waar je goed in bent, waarvoor je betaald kunt worden en wat de wereld nodig heeft.

Lees alles over Ikigai aanmelden →

 

Zorgwerk Introductiebijeenkomst voor nieuwe collega's

Introductiebijeenkomst
voor nieuwe collega's

 Nieuwe collega's worden uitgenodigd voor één van de introductiebijeenkomsten in het land. Deze zijn bedoeld om medewerkers kennis te laten maken met Zorgwerk en het regelen van het werk. 

Lees alles over de introductiebijeenkomsten →