Organisatiefilosofie

 

Als mensen met de gezondheidszorg te maken krijgen, maakt dat altijd kwetsbaar. Of je nu zelf patiënt bent, of familie of vriend van iemand die ziek is. Op zulke momenten willen we de best mogelijke zorg die er te vinden is. We verlangen dan overigens niet alleen de beste kwaliteit van handelen, maar zeker ook een fijne bejegening in een prettige omgeving.

Dat is waar Zorgwerk een bijdrage aan wil leveren, want die kwalitatieve zorg geeft zin en voldoening aan zowel patiënten als hulpverleners. Daar blijven wij ons samen met al onze medewerkers met volle overgave voor inzetten, nu en in de toekomst. Onze bedrijfsfilosofie helpt hierbij in ons dagelijks handelen.

 

Missie

Onze missie is een toonaangevende speler te zijn in  de zorg- en welzijnssector en de kinderopvang. Wij willen bijdragen aan een zorgverlening die boven de verwachting van de klant uitstijgt.

 

Visie

Zorgwerk wil een organisatie zijn die talent weet aan te trekken, te ontplooien en te waarderen. Gecombineerd met onze kennis en logistieke perfectie willen wij oplossingen bieden voor de schaarstevraagstukken in de zorg- en welzijnssector.

 

Kernwaarden

De kernwaarden zijn de waarden die wij belangrijk vinden en die wij als organisatie willen nastreven. Onze vijf belangrijkste kernwaarden zijn:

 

Happiness
Het telkens weer creëren van een fijne ervaring voor onze klanten en medewerkers

 

Connected
Verbonden zijn met, en betrokken bij, al onze stakeholders

 

Sympathiek
Mensen willen begrijpen

 

Snelheid door logistieke perfectie
Operational excellence en continue verbetering van onze bedrijfsprocessen

 

Het koesteren van het Zorgwerk-gevoel
Op een ondernemende, energieke manier aan het werk zijn, in een harmonieuze omgeving