Waarom Zorgwerk?


Zorgwerk is marktleider op het gebied van personeelsdiensten in de zorg, welzijn en kinderopvang. Al meer dan 20 jaar zijn wij volledig gecommitteerd aan deze sectoren, waardoor wij begrijpen wat er speelt en wat in de praktijk nodig is om kwalitatief goede zorg te leveren.

 

Zorgwerk beschikt over het grootste en meest gevarieerde direct inzetbare personeelsbestand van Nederland. Welke vorm van inhuur u ook kiest, u kunt altijd rekenen op de geestdrift, energie en het enthousiasme waarmee Zorgwerk sinds 1997 van een bescheiden Rotterdamse onderneming is uitgegroeid tot een landelijk opererende dienstverlener.

Met ons unieke platform zijn wij in staat om flexibele medewerkers razendsnel te bereiken, in te plannen, te verlonen en volledig te informeren. Desgewenst kunt u via Zorgwerk de inzet van onze medewerkers kostenefficiënt combineren met uw eigen interne flexibele capaciteit.

Vanzelfsprekend kunt u er op vertrouwen dat alle rand voorwaardelijke administratieve en juridische zaken perfect geregeld zijn:

 

✓ Bevoegd- & bekwaamheden altijd inzichtelijk

✓ Realtime gekoppeld aan het BIG-register

✓ Scholing & training voor al onze medewerkers

✓ Verklaring omtrent gedrag is verplicht

✓ Beleid MRSA, Hepatitis B, Norovirus en Prikaccidenten

✓ Aangesloten bij de ABU & NEN 4400-1 gecertificeerd

 Ontdek het platformBevoegd- & bekwaamheden


Bij Zorgwerk kunt u vertrouwen op een zorgvuldig selectieproces, waarin is geborgd dat alle bevoegd- en bekwaamheden in kaart zijn gebracht (diploma’s/certificaten, BIG-registratie(s), bekwaamheid per handeling) en voor u online inzichtelijk zijn.

Onze medewerkers kunnen elke moment hun bevoegd- en bekwaamheden online bijwerken. Via uw app zijn de bevoegd- en bekwaamheden vervolgens per medewerker voor u te raadplegen. Zo kunt u de inzet van onze medewerker(s) optimaal afstemmen op de actuele zorgvraag.


Koppeling BIG-register


Dankzij onze realtime koppeling met het BIG-register controleren wij de BIG-registratie niet alleen tijdens de intake, maar ook volautomatisch vóór elke planning. Indien de BIG-registratie is verlopen of een bevoegdheidsbeperking is opgelegd, kan de medewerker niet ingepland worden.

Raadpleging van het BIG-register is daarmee een integraal onderdeel van ons primaire proces. Dat is uniek in de uitzendbranche en wel zo geruststellend.


Scholing & training


Vanzelfsprekend vinden wij scholing heel erg belangrijk. Daarom verzorgen wij op meerdere locaties in het land structureel praktijkgerichte trainingen voor de alle functieniveaus. We hebben hiervoor een praktijkopleider in dienst en we werken samen met een scholingsinstituut.

Medewerkers kunnen vanaf hun eerste dag gratis deelnemen. Om deelname te stimuleren betalen wij zelfs drie uur per dagdeel aan de medewerker uit. Zo zorgen wij er voor dat de bekwaamheden van onze medewerkers op pijl blijven.


Verklaring omtrent gedrag

 

Wij hebben een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) verplicht gesteld voor al onze medewerkers. Het documentnummer kunt u raadplegen in de app en het portaal.


MRSA, Hepatitis B, Norovirus en Prikaccidenten


Zorgwerk hanteert strikt beleid en protocollen t.a.v. Hepatitis B vaccinaties, uitbraak van MRSA en het Norovirus op locatie van de opdrachtgever en prik-, bijt-, snij- en spataccidenten.


ABU & NEN 4400-1 gecertificeerd


Zorgwerk is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en voldoet aan de NEN-norm 4400-1 voor de uitzendbranche. Zo bent u gewaarborgd dat Zorgwerk aan haar verplichtingen jegens de belastingdienst voldoet, zodat u daar niet voor aansprakelijk kunt worden gesteld.

Ook wordt gewaarborgd dat wij geen gebruik maken van werknemers die niet gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid, wiens identiteit niet is vastgesteld of een valse identiteit hebben aangenomen.

Bovendien voldoet Zorgwerk aan de registratieplicht voor uitzendbureaus die in 2012 is ingesteld. U kunt deze registratie raadplegen op www.kvk.nl/waadi. Het KvK-nummer van Zorgwerk is: 24248808.