sluiten
Word medewerker
Ik wil aan het werk bij opdrachtgevers
Aanmelden als zzp’er
Ik zoek opdrachten bij zorgorganisaties
Word opdrachtgever
Ik wil medewerkers inhuren

Onze dienstverlening

Elke dag helpen wij organisaties in de zorg, GGZ, gehandicaptenzorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang bij de invulling van diensten en vacatures door middel van uitzenden, detacheren, bemiddeling van zzp'ers, werving & selectie en flexpoolmanagement. Dankzij ons unieke platform zijn wij in staat om op elk moment van de dag razendsnel gekwalificeerde zorgverleners te leveren.


📞 Bel ons (088-2826000) → 

💬 Chat met ons →

Zorgwerk_Uitzenden_Detacheren

Uitzenden & detacheren


Als maximale flexibiliteit en snelheid bij de invulling van de open diensten in uw personeelsplanning voor u belangrijk is, dan kunt u per direct voor korte of voor langere tijd tegen een concurrerend tarief  één of meerdere van onze medewerkers inhuren. Ons unieke platform staat daarbij garant voor een supersnelle planning van gekwalificeerde zorgprofessional(s) bij u in de regio.


Aanmeldem

Zorgwerk zzp'ers veilig en vanzelf inhuren

Bemiddeling van zzp'ers

 

Zzp'ers inhuren via het platform gaat vanzelf. Alle professionals zijn door Zorgwerk gescreend en u betaalt nooit te veel. 

Uiteraard 
hoeft u zich niet druk te maken over wet- en regelgeving en overige administratieve zaken. Dat neemt Zorgwerk volledig uit handen. Ook heel prettig: u ontvangt slechts één factuur voor alle zzp'ers.

De voordelen:

    ✓ Al uw aanvragen en planning op één platform
    ✓ Het uurtarief is vrijgesteld van BTW
    ✓ U betaalt géén ORT en géén reiskosten
    ✓ Alle zzp'ers zijn door ons gescreend
    ✓ Wekelijks één factuur van Zorgwerk, voor de inzet van alle ingezette zzp'ers
    ✓ U stelt per functie het maximum tarief in
    ✓ Veilig en juridisch juist geregeld
    ✓ Zéér voordelige bemiddelingskosten

Zorgwerk Master Vendor

Master Vendor


Het inhuurproces wordt al snel complex en tijdrovend als u met meerdere uitzendbureaus en bemiddelingsbureaus samenwerkt. Niet als u samenwerkt met Zorgwerk. U sluit uw andere leveranciers namelijk eenvoudig aan op het Zorgwerk-platform. Het resultaat is één kanaal voor het aanvragen en beheren van de externe inhuur. U kunt zelfs uw eigen interne flexpool aan het platform toevoegen. Met één druk op de knop bepaalt u voor wie uw diensten zichtbaar zijn: interne flex, Zorgwerk-medewerkers, overige leveranciers en/of zzp'ers.

Zorgwerk_Flexpoolmanagement

Flexpoolmanagement


Wij helpen u graag met het organiseren van uw interne flexibiliteit. Geef uw interne flexpool toegang tot het Zorgwerk-platform en creëer één gestroomlijnd proces voor uw volledige flexibele schil. Onze expertise op het vlak van marketing, werving & selectie, personeelsmanagement, -planning, verloning en processen & techniek staan daarbij volledig tot uw beschikking.

Zorgwerk_Werving_Selectie

Werving & Selectie


Onze organisatie staat bekend om haar wervingskracht, waardoor we in regio’s met minder zorgprofessionals snel goede kandidaten vinden. Profiteer dus van onze werving & selectie expertise voor het vervullen van uw vacatures. Wij maken een zorgvuldige match en bieden u desgewenst meerdere kandidaten aan waaruit u vervolgens zelf uw nieuwe medewerker selecteert. 
Het is ook mogelijk om een van onze medewerkers in dienst te nemen, bijvoorbeeld na een periode van uitzenden/detacheren.