sluiten
Word medewerker
Ik wil aan het werk bij opdrachtgevers
Aanmelden als zzp’er
Ik zoek opdrachten bij zorgorganisaties
Word opdrachtgever
Ik wil medewerkers inhuren

Onze dienstverlening

Naast marktleider op het gebied van uitzenden en detacheren in de zorg, zijn wij ook graag uw partner voor Werving & Selectie, Payrolling en Flexpoolmanagement. Wij ondersteunen onze dienstverlening optimaal met de nieuwste technologie zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Dankzij ons unieke platform zijn wij in staat om op elk moment van de dag razendsnel gekwalificeerde medewerkers te leveren.

Word eenvoudig klant

Zorgwerk_Uitzenden_Detacheren

Uitzenden & detacheren


Als maximale flexibiliteit en snelheid bij de invulling van de open diensten in uw personeelsplanning voor u belangrijk is, dan kunt u per direct voor korte of voor langere tijd tegen een concurrerend tarief  één of meerdere van onze medewerkers inhuren. Ons unieke platform staat daarbij garant voor een supersnelle planning van de juiste zorgprofessional(s).


Ontdek het platform

Zorgwerk_Flexpoolmanagement

Flexpoolmanagement


Van advies tot uitbesteding van het  complete flexpoolmanagement, wij helpen u graag met het organiseren van uw interne flexibiliteit. Onze expertise op het vlak van marketing, werving & selectie, personeelsmanagement, -planning, verloning en processen & techniek staan daarbij volledig tot uw beschikking.

Zorgwerk_Werving_Selectie

Werving & Selectie


Onze organisatie staat bekend om haar wervingskracht, waardoor we in regio’s met minder zorgprofessionals snel goede kandidaten vinden. Profiteer dus van onze werving & selectie expertise voor het vervullen van uw vacatures. Wij maken een zorgvuldige match en bieden u desgewenst meerdere kandidaten aan waaruit u vervolgens zelf uw nieuwe medewerker selecteert. 
Het is ook mogelijk om een van onze medewerkers in dienst te nemen, bijvoorbeeld na een periode van uitzenden/detacheren.

Zorgwerk_Payrolling

Payrolling


De personeels- en salarisadministratie van uw eigen (flexibele) medewerkers of vakantiekrachten is vaak arbeidsintensief. Door deze activiteiten aan ons uit te besteden, bespaart u niet alleen in tijd en energie maar verlegt u ook het arbeidsrechtelijk risico naar Zorgwerk. De ABU CAO Uitzendkrachten biedt hierbij de nodige flexibiliteit. Zorgwerk draagt zorg voor een snelle en correcte (wekelijkse) uitbetaling van uw medewerkers, eventueel op basis van uw eigen urenadministratie.