Dienstverlening

 

Uitzenden & detacheren

Als maximale flexibiliteit en snelheid bij de invulling van de open diensten in uw personeelsplanning voor u belangrijk is, dan kunt u per direct voor korte tijd (één of meerdere diensten) of voor langere tijd over een van onze medewerkers beschikken.

 

Flexpoolmanagement

Wij helpen u ook graag met de organisatie van uw interne flexibiliteit. Van enkel advies tot het overnemen van de organisatie van uw flexpool. De volledige expertise van Zorgwerk op het vlak van marketing, werving & selectie, personeelsmanagement, planning, verloning en processen & techniek staan tot uw beschikking.

 

Werving & Selectie

Profiteer van onze werving & selectie expertise voor het vervullen van uw vacatures voor vaste medewerkers. Wij maken een zorgvuldige match en bieden u desgewenst meerdere kandidaten aan waaruit u vervolgens zelf uw nieuwe medewerker selecteert.

Het is ook mogelijk om een van onze medewerkers in dienst te nemen, bijvoorbeeld na een periode van uitzenden/detacheren.

 

Payrolling

De personeels- en salarisadministratie van uw eigen (flexibele) medewerkers of vakantiekrachten is vaak arbeidsintensief. Door deze activiteiten aan ons uit te besteden, bespaart u niet alleen in tijd en energie maar verlegt u ook het arbeidsrechtelijk risico naar Zorgwerk. De ABU CAO Uitzendkrachten biedt hierbij de nodige flexibiliteit. 

Zorgwerk draagt zorg voor een snelle en correcte (wekelijkse) uitbetaling van het salaris van uw medewerkers, eventueel op basis van uw eigen urenadministratie.

 

Aanvragen uitzetten?

Neem hiervoor contact op met ons hoofdkantoor (010-282 65 90) of één van onze vestigingen. Al bekend met ons? Dan kunt u uw diensten en vacatures ook bij ons uitzetten via Mijn Zorgwerk en de app.

MIJN ZORGWERK  Account aanvragen

 

Meer informatie?

Neem contact op met ons hoofdkantoor (010-282 65 90) of stel uw vraag via het contactformulier.

CONTACTFORMULIER