Welkom bij Zorgwerk

WIJ STAAN 7
DAGEN PER WEEK
PERSOONLIJK
VOOR U KLAAR

 

Meest gelezen:

» Kwaliteit
» Onze opdrachtgevers
» Vestigingen
» App & Mijn Zorgwerk

» Account aanvragen

 

 

Elke dag helpen wij organisaties in de zorg, GGZ, gehandicaptenzorg, welzijn en kinderopvang bij de invulling van hun (spoed)diensten en vacatures.

Wij staan 7 dagen per week persoonlijk voor u klaar om uw diensten en vacatures te vervullen. Op werkdagen zelfs 13 uur per dag, van 07.00 uur tot 20.00 uur. En dankzij ons online platform gaan wij nóg een stap verder. Met Mijn Zorgwerk en de app heeft u namelijk 24/7 de controle over uw planning.

U kunt altijd rekenen op de geestdrift, energie en het enthousiasme waarmee Zorgwerk sinds 1997 van een bescheiden Rotterdamse onderneming is uitgegroeid tot een landelijk operende dienstverlener met vestigingen door heel Nederland. Zorgwerk is onderdeel van de ADG dienstengroep B.V.

 

Dienstverlening

» Uitzenden & Detacheren
» Werving & Selectie
» Flexpoolmanagement
» Payrolling
» Advies & Projectmanagement

 

Spoed?

Heeft u vandaag nog voor één of meerdere diensten versterking nodig? Zet uw dienst(en) bij ons uit en wij doen er samen met onze Zorgwerkers alles aan om u razendsnel te helpen!

Neem direct contact op met een vestiging bij u in de regio. Al bekend met ons? Dan kunt u uw (spoed)diensten ook bij ons uitzetten via Mijn Zorgwerk of de app. U bereikt dan direct alle gekwalificeerde Zorgwerkers in uw regio.

 

Openingstijden

Wij zijn op onderstaande dagen en tijden persoonlijk aanwezig:

maandag t/m vrijdag

07.00 uur - 20.00 uur

weekend & feestdagen

07.00 uur - 11.00 uur en van 17.00 uur - 20.00 uurCONTACTGEGEVENS

Mijn Zorgwerk / APP

Account aanvragen