Ontdek de app voor opdrachtgeversDownload de app

Onmisbaar voor onderweg, in de wijk of op de afdeling is op uw smartphone of tablet onze app voor opdrachtgevers. De app is verkrijgbaar voor Android, iOS en Windows Phone. Hieronder lichten wij alle mogelijkheden aan u toe.

Googleplay Appstore Microsoftwindowsphone
 

Zorgwerk App Tablet Smartphone 

 

Zorgwerk App Bereikbaar

 Altijd bereikbaar

Zeven dagen per week staan wij persoonlijk voor u klaar. Dankzij ons slimme platform gaan wij nóg een stap verder in onze dienstverlening. Via het platform vindt uw planning namelijk altijd doorgang, óók 's avonds en in het weekend en zelfs 's nachts. Lees verder om te ontdekken hoe wij dat doen.Ongekend bereik

Zodra u uw diensten online bij ons heeft uitgezet, kunnen alle gekwalificeerde medewerkers bij u in de regio 24/7 reageren op uw diensten. Vanzelfsprekend vallen de diensten extra op in de app van de bij u bekende medewerkers. Meestal wordt de planning direct aan u en de medewerker bevestigd. Medewerkers worden bovendien automatisch geïnformeerd over uw aanbod diensten, zodat zij niets missen.

Werkt u samen met meerdere uitzendbureaus? Dan krijgen ook al uw andere partners toegang tot het Zorgwerk-platform. Zo houdt uw organisatie met onze 'one-stop-shop' het volledige overzicht van uw extern ingehuurde flexibiliteit.

 

Zorgwerk App Diensten Bereik

 

Zorgwerk App Uitnodigen Medewerker

 Medewerkers uitnodigen

Heeft u zelf al een medewerker in gedachten? Leuk! Met de app kunt u zelf bekende medewerkers uitnodigen voor uw diensten. U heeft immers de regie in handen. Heeft u geen specifieke Zorgwerker in gedachten? Dan regelen wij de inzet uiteraard voor u.Iedereen volledig geïnformeerd

Ingeplande medewerkers worden automatisch via hun app uitgebreid geïnformeerd over uw organisatie en de werksituatie. Ook kunnen zij de door u beschikbaar gestelde documenten (zoals protocollen en werkinstructies) raadplegen. Daarnaast kunt u ingeplande medewerkers persoonlijk informeren via de app (en Mijn Zorgwerk) over zaken die de dienst betreffen. Uw instructie, opmerking of boodschap is direct én alleen zichtbaar in de app van de ingeplande medewerker.

 

Zorgwerk App Instructie

 

Zorgwerk App Bevoegd Bekwaam

 Bevoegd- & Bekwaamheden

De bevoegd- & bekwaamheden van al onze medewerkers zijn tot op handelingniveau voor u inzichtelijk. Oók van medewerkers met niet BIG-geregistreerde functies. Onze medewerkers kunnen elke moment hun bevoegd- en bekwaamheden bijwerken via hun app en Mijn Zorgwerk, zodat u de inzet optimaal kunt afstemmen op de actuele zorgvraag.Urenverantwoording

Zorgwerk valt u natuurlijk niet lastig met papieren óf digitale werkbriefjes. We weten immers wie en wanneer bij u heeft gewerkt. Het enige wat u hoeft te doen zijn de diensten accorderen of afwijzen. En dat gaat met de app eenvoudiger en sneller dan ooit! Heeft een medewerker korter of langer gewerkt dan gepland? Dan kunt u of de medewerker de gewerkte tijden eerst aanpassen, voordat u de dienst accordeert voor uitbetaling en facturatie. De rest gaat vanzelf.

 

Zorgwerk App Te Accorderen

 

Zorgwerk App Tablet Smartphone

 


 

Zorgwerk-platform

Kortom, flexibel werk in de zorg is makkelijker, efficiënter en sneller te organiseren dankzij het platform dat Zorgwerk de afgelopen 10 jaar voor u heeft ontwikkeld. De laatste technische mogelijkheden hebben wij slim voor u toegepast. Gemakkelijk in gebruik en met vernufte algoritmes zorgt Zorgwerk voor een supersnelle planning van de juiste zorgprofessional(s). Onze eigen ontwikkelafdeling werkt elke dag aan het verder verbeteren en optimaliseren van het platform.Disclaimer: Zorgwerk is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de Zorgwerk App/Mijn Zorgwerk-portaal of met de onmogelijkheid de applicaties te kunnen gebruiken. Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement voor meer informatie.