Aanvraag uitzetten


Heeft u vandaag of morgen ondersteuning nodig van één of meerdere zorgprofessionals? U kunt rekenen op Zorgwerk. Onze processen zijn er volledig op gericht om u razendsnel van dienst te zijn. Neem contact met ons op of login op het platform.


 

 Bel nu: 010 - 282 65 80 

 Ons personeelsbestand heeft een landelijke dekking. Al onze medewerkers op niveau 1-5 zijn volledig ingeschreven en direct inzetbaar (identiteit is vastgesteld, diploma's/bevoegd- & bekwaamheden zijn gecontroleerd en het contract is ondertekend). De meest aangevraagde en geleverde functies zijn:


Helpende niveau 2 (medicatie)

Verzorgende 3 IG

Verpleegkundige (niveau 4/5)

Begeleider (GGZ, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Welzijn)

Pedagogisch medewerker (BSO, KDV)

Peuterspeelzaalleid(st)er (I en II)

Gastvrouw / Huiskamermedewerker / Huishoudelijk medewerker

Voedingsassistent

Verpleeghulp

Bekijk de volledige functielijst


 

Nieuw bij Zorgwerk?Neem voor het uitzetten van uw (spoed)aanvragen telefonisch of per e-mail contact met ons op en/of maak een account aan. Wij gaan daarna direct aan de slag met het vervullen van uw dienst(en). Ondertussen krijgt u toegang tot het platform, zodat u de voortgang op de voet kunt volgen.


       Bellen      

 

     E-mailen    


 

   Registreren  

 Al opdrachtgever van Zorgwerk?Met de app of de webapp zet u snel en eenvoudig op elk moment uw (spoed)aanvragen bij ons uit. Al onze intercedentes zijn dan direct volledig op de hoogte en alle gekwalificeerde medewerkers kunnen op uw diensten reageren. Of het nu avond, nacht of weekend is.


 

     Inloggen webapp    


 

    De app ontdekken