sluiten
Word medewerker
Ik wil aan het werk bij opdrachtgevers
Word opdrachtgever
Ik wil medewerkers inhuren

Waarom Zorgwerk?

 
Of bel: 010 - 282 65 80


Zorgwerk is marktleider op het gebied van werken in de zorg, welzijn en kinderopvang.

Al meer dan 20 jaar zijn wij volledig gecommitteerd aan deze sectoren, waardoor wij begrijpen wat er speelt en wat in de praktijk nodig is om kwalitatief goede zorg te leveren.

Zorgwerk is marktleider in Nederland

Innovatieve marktleider


Zorgwerk biedt u oplossingen voor het tekort aan goed opgeleid zorgpersoneel. Wij beschikken over het grootste direct inzetbare personeelsbestand van Nederland.


Inhuren kan al vanaf één dienst. Op elk moment, tot vlak voor aanvang aan te vragen. Ons unieke platform is er volledig op gericht om u 24 uur per dag, 7 dagen per week razendsnel van dienst te zijn. Zodra u uw dienst(en) bij ons uitzet, bereikt u direct alle gekwalificeerde medewerkers in uw regio. Uniek in de uitzendbranche.

Zorgwerk_Handelingenlijst_Bevoegd_Bekwaam

Bevoegd- & bekwaamheden inzichtelijk


Bij Zorgwerk kunt u vertrouwen op een zorgvuldig selectieproces, waarin is geborgd dat alle bevoegd- en bekwaamheden in kaart zijn gebracht (diploma’s/certificaten, BIG-registratie(s), bekwaamheid per handeling, referenties, VOG) en voor u online inzichtelijk zijn.

Onze medewerkers kunnen elke moment hun bevoegd- en bekwaamheden online bijwerken. Via uw app zijn de bevoegd- en bekwaamheden vervolgens per medewerker voor u te raadplegen. Zo kunt u de inzet van onze medewerker(s) optimaal afstemmen op de actuele zorgvraag.

Zorgwerk_Koppeling_Big_Register

Realtime koppeling BIG-register


Dankzij onze realtime koppeling met het BIG-register controleren wij de BIG-registratie niet alleen tijdens de intake, maar ook volautomatisch vóór elke planning. Indien de BIG-registratie is verlopen of een bevoegdheidsbeperking is opgelegd, kan de medewerker niet ingepland worden.

Raadpleging van het BIG-register is daarmee een integraal onderdeel van ons primaire proces. Dat is uniek in de uitzendbranche en wel zo geruststellend.

Zorgwerk_Scholing_Training

Gratis scholing voor iedereen


Scholing vinden wij heel erg belangrijk. Daarom verzorgen wij doorlopend op meerdere locaties in het land praktijkgerichte trainingen voor  alle functieniveaus. We hebben hiervoor een praktijkopleider in dienst en we werken samen met een scholingsinstituut. Zo zorgen wij er voor dat de bekwaamheden van onze medewerkers op pijl blijven.

Medewerkers mogen zich vanaf hun eerste dag aanmelden voor trainingen. Om deelname te stimuleren zijn alle trainingen gratis en wij betalen de studie-uren uit.

Zorgwerk biedt Vilans protocollen aan via de app voor medewerkers

Vilans-protocollen altijd bij de hand


Al onze medewerkers hebben via hun app toegang tot de belangrijkste Vilans Protocollen m.b.t. het verstrekken van medicatie. Op elk moment kunnen medewerkers de protocollen raadplegen ten aanzien van Aanbrengen huidzalf, Aanbrengen neuszalf, Aanbrengen oogzalf, Aanbrengen Oorzalf, Aanreiken medicijnen, Geneesmiddel distributiessystemen, Malen van medicijnen, Medicatieveiligheid, Toedienen medicijnen via neusspray, Toedienen neusdruppels, Toedienen oogdruppels, Toedienen oordruppels.


Aanvullend hebben wij protocollen toegevoegd inzake Hygiëne, Gedragscode, e.d. Daarnaast kunnen via de app protocollen en werkinstructies van uw organisatie aangeboden worden, zodat medewerkers er vooraf aan hun dienst kennis van kunnen nemen.

Zorgwerk_Verklaring_Omtrent_Gedrag_Vog

VOG & referentieonderzoek


Wij hebben een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) verplicht gesteld voor al onze medewerkers. Het documentnummer kunt u te alle tijden raadplegen in de app en de webapp. Daarnaast voeren wij in het kader van de vergewisplicht inzake de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WkkgZ) ook altijd een referentieonderzoek uit.

Zorgwerk_Protocollen

MRSA, Hepatitis B, Norovirus en Prikaccidenten


Zorgwerk hanteert strikt beleid en protocollen t.a.v. Hepatitis B vaccinaties, uitbraak van MRSA en het Norovirus op locatie van de opdrachtgever en prik-, bijt-, snij- en spataccidenten.


Zorgwerk_NEN_ABU_Gecertificeerd

ABU & NEN 4400-1 gecertificeerd


Zorgwerk is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en voldoet aan de NEN-norm 4400-1 voor de uitzendbranche. Zo bent u gewaarborgd dat Zorgwerk aan haar verplichtingen jegens de belastingdienst voldoet, zodat u daar niet voor aansprakelijk kunt worden gesteld.

Ook wordt gewaarborgd dat wij geen gebruik maken van werknemers die niet gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid, wiens identiteit niet is vastgesteld of een valse identiteit hebben aangenomen.

Bovendien voldoet Zorgwerk aan de registratieplicht voor uitzendbureaus die in 2012 is ingesteld. U kunt deze registratie raadplegen op www.kvk.nl/waadi. Het KvK-nummer van Zorgwerk is: 24248808.