Ontdek de app voor medewerkersDownload de app

Ben je medewerker van Zorgwerk? Download dan nu de nieuwste versie van de app op je smartphone of tablet. De app is verkrijgbaar voor Android, iOS en Windows Phone. Na installatie kun je direct beginnen. Heb je geen smartphone of tablet? Geen probleem! De webapp biedt je dezelfde innovatieve functionaliteiten. Wil je medewerker worden? Schrijf je dan in door te solliciteren op een van onze actuele vacatures. Lees verder voor alle mogelijkheden.

Googleplay Appstore Microsoftwindowsphone
 

App Zorgwerk Super Filter

 

Bepaal zelf je Werkweek Zorgwerk app

 Bepaal zélf je werkweek

Werken via Zorgwerk biedt mogelijkheden. Met ons slimme platform bepaal jij namelijk zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Zo kun je werk en privé optimaal op elkaar afstemmen. Wil je bijvoorbeeld full-time werken of extra werken naast een vaste baan of studie? Alles kan, want met de app heb jij de regie volledig in eigen hand.Reageer live op diensten

In de app vind je een actueel overzicht van de open diensten en vacatures die voor jou interessant zijn. Nieuwe diensten zijn direct zichtbaar en je kunt er 24/7 op reageren. Meestal ontvang je binnen één minuut een bevestiging dat je bent ingepland, ook buiten kantoortijden en in het weekend. Ook kun je reageren op opdrachten (vacatures) voor langere tijd.

 

Reageer live op Diensten Zorgwerk app

 

Beschikbaarheid registreren Zorgwerk app

 Registreer beschikbaarheid

Zijn er nog geen open diensten? Laat weten wanneer je kunt werken! Diensten die worden uitgezet en passen bij jouw beschikbaarheid en profiel worden dan dagelijks automatisch aanbevolen. Je vindt alle aanbevolen diensten in de inbox. Ook ontvang je een notifcatie per e-mail. Je kunt het rooster vervolgens deels of volledig accepteren. Super handig!Voorbereid aan het werk

Alle belangrijke informatie over opdrachtgevers en werksituaties vind je in de app. De Z-docs documentbibliotheek bevat daarnaast Vilans-protocollen en procedures/werkinstructies van opdrachtgevers. Voordat je gaat werken kun je bovendien in de app een persoonlijke instructie van de opdrachtgever ontvangen. Je bent dus altijd volledig op de hoogte voordat je gaat werken. En dankzij de handige integratie met bijna alle routeplanner- en OV-apps kom je altijd op tijd aan op je bestemming.

 

Route Naar Werk Zorgwerk App

 

Loonstroken en geldzaken Zorgwerk app

 Geldzaken

Bij Zorgwerk word je natuurlijk niet lastig gevallen met het invullen van papieren óf digitale werkbriefjes. Je krijgt gewoon wekelijks volautomatisch je salaris uitbetaald. We weten immers waar en wanneer je hebt gewerkt. Heb je een keer korter of langer gewerkt dan gepland? Dan kun je super eenvoudig de gewerkte tijden aanpassen. De status van de betaling kun je volgen via de app en vanzelfsprekend heb je ook al je loonstroken en jaaropgaven bij de hand.Go social

Het Zorgwerk-platform ontwikkelt zich tot een sociaal netwerk waarop Zorgwerk, medewerkers, opdrachtgevers (en hun andere partners) elkaar weten te vinden. Het doel is om bij te dragen aan een zorgverlening die boven de verwachting van de klant uitstijgt. Opdrachtgevers kunnen jou bijvoorbeeld persoonlijk via het platform uitnodigen voor diensten. Voeg een profielfoto toe en laat zien wie je bent!

 

Zorgwerk App Profielfoto

 

App Zorgwerk Dynamische Tegels

 Vind met dynamische tegels

De dynamische tegels op de homepage geven je real time informatie over het actuele aanbod diensten voor de branches waar jij ingezet kunt worden. Je kunt direct alle diensten tonen of in drie stappen verder filteren. Met de eerste tegel kies je de branche, vervolgens kies je voor een doelgroep/type zorg en tot slot tik je op een opdrachtgever voor het tonen van de diensten. De tegels houden rekening met de laatst gekozen maximale reisafstand in het scherm 'Open diensten'. Super snel en handig!Bevoegd- & Bekwaamheden

Als je werkt in zorg, welzijn of kinderopvang is het belangrijk om je bevoegd- en bekwaamheden op pijl te houden. De app helpt je om overzicht te houden van wat jij als beroepsbeoefenaar mag (bevoegd) en kan (bekwaam). Zo kun je gericht aan collega's vragen of ze je nog eens instrueren of initiatief nemen om een training volgen. Je handelingenlijst is ook voor de opdrachtgevers waar je gaat werken inzichtelijk, zodat zij jouw inzet optimaal op de actuele (zorg)vraag kunnen afstemmen.

 

Handelingenlijst Bevoegd Bekwaam

 

App Zorgwerk Stil

 Zet Zorgwerk op stil

Ben je even niet bereikbaar voor Zorgwerk? Geen probleem! Jij hebt immers de regie in handen. Zet ons voor vandaag, 3 dagen of 1 week op stil en je wordt niet door Zorgwerk gebeld. Handig voor als je aan het werk bent, op vakantie bent of gewoon omdat je jezelf altijd met de app inpland. Als je eerder weer bereikbaar bent, dan kun je dat uiteraard met één tik op de knop aangeven.Scholing & training

We verzorgen een paar keer per jaar op meerdere locaties in het land praktijkgerichte trainingen voor diverse functieniveaus. Zodra trainingsdata bekend zijn, vind je een overzicht van de trainingen in de app en kun je jezelf er direct  op inschrijven.

Voor het volgen van een training ben je wellicht bereid om verder te reizen. Daarom zie je altijd het trainingsaanbod in heel Nederland in de app, ongeacht de maximale reisafstand die je hebt ingesteld. Zo ben je er zeker van dat je geen trainingen mist!

 

App Zorgwerk Training ScholingDisclaimer: Zorgwerk is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de Zorgwerk App/Mijn Zorgwerk-portaal of met de onmogelijkheid de applicaties te kunnen gebruiken. Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement voor meer informatie.