sluiten
Word medewerker
Ik wil aan het werk bij opdrachtgevers
Aanmelden als zzp’er
Ik zoek opdrachten bij zorgorganisaties
Word opdrachtgever
Ik wil medewerkers inhuren

Ontdek de app voor zorgverleners

Bij Zorgwerk heb je écht zelf de regie over je eigen werk. Dagelijks maken honderden opdrachtgevers hun diensten beschikbaar op het platform. Met de handige app heb je de vrijheid om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt in de zorg. Dát kan alleen bij Zorgwerk.Aan de slag in de zorg

 
De Zorgwerk app voor werken in de zorg, welzijn en kinderopvang is verkrijgbaar voor smartphones en tablets die draaien op Android en iOS. Je kan ook de webapp voor PC en MAC gebruiken. Nog niet ingeschreven bij Zorgwerk? Schrijf jezelf binnen 12 minuten in via de knop Inschrijven op het inlogscherm van de (web)app.

Meer informatie over app installeren

 

Zorgwerk app medewerkers inlogschermDe baas over je eigen werk

 
Werken in de zorg via Zorgwerk biedt mogelijkheden. Met de innovatieve app bepaal jij zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Zo kun je werk en privé optimaal op elkaar afstemmen. Wil je bijvoorbeeld fulltime werken of extra uren maken naast een vaste baan of studie? Alles kan, want met de app heb jij de regie volledig in eigen hand.

Lees meer over gelukkig zijn in je werk

 

Zorgwerk app medewerkers inplannen dienstReageer live op werk

 
In de app vind je het actuele overzicht van de open diensten, bundels en opdrachten die voor jou interessant zijn. Nieuw werk in de zorg is direct zichtbaar en je kunt er 24/7 op reageren. Meestal ontvang je binnen 8 minuten een bevestiging dat je definitief bent ingepland. Ook 's avonds, 's nachts en in het weekend. Zo werkt Zorgwerk!

Zo doe je een planverzoek

 

Zorgwerk app medewerkers werkgebeidGeweldige community

 
Sluit vriendschappen met collega's en je staat er nooit alleen voor. Zie waar je vrienden werken en plan jezelf daar ook in. Attendeer elkaar op leuke diensten of vervang elkaar als het nodig is. Uiteraard alleen wat jouw privacy instellingen toelaten.

Zo neem je deel aan de community

Zo voeg je vrienden toe

Zo doe je een ruilverzoek

 

Zorgwerk app medewerkers communityLaat je planbots plannen

 
Met plezier op een afdeling of team gewerkt? Maak een planbot! Deze slimme bot doet dan automatisch planverzoeken voor de diensten die jij graag werkt. Perfect afgestemd op jouw planning en voorkeuren. Zo kan jij je aandacht op iets anders richten. Je kan voor een onbeperkt aantal afdelingen planbots maken, dus je loopt nooit leuke diensten mis.

Zo maak je een planbot

 

Zorgwerk app medewerkers planbotBeoordeel afdelingen/teams

We willen graag weten hoe je het werken voor onze opdrachtgevers ervaart. Daarom kun je met de app de afdelingen/teams waar je gewerkt hebt beoordelen ten aanzien van bejegening en werkzaamheden. Als beide op orde zijn, is het plezierig werken. Waardevol dus voor zowel opdrachtgevers die willen verbeteren als voor medewerkers die overwegen voor het eerst ergens te gaan werken.

Zo beoordeel je een afdeling/team

 

Zorgwerk app medewerkers beoordelen opdrachtgeversAltijd volledig geïnformeerd

 
Als je gaat werken in de zorg vind je alle belangrijke informatie over opdrachtgevers en werksituaties in de app. De app bevat Vilans-protocollen en procedures/werkinstructies van opdrachtgevers. Voordat je gaat werken kun je bovendien in de app een persoonlijke instructie van de opdrachtgever ontvangen. Je bent dus altijd volledig op de hoogte voordat je gaat werken. Dankzij de handige integratie met bijna alle routeplanner- en OV-apps kom je altijd op tijd aan op je bestemming.

Zo genereer je een routebeschrijving

Zo vind je informatie over opdrachtgevers

 

Zorgwerk app medewerkers afdelingsinformatieGeldzaken goed geregeld

 
Bij Zorgwerk word je niet lastig gevallen met het invullen van papieren óf digitale werkbriefjes. Je krijgt gewoon wekelijks volautomatisch je salaris uitbetaald. We weten immers waar en wanneer je hebt gewerkt. Heb je een keer korter of langer gewerkt dan gepland? Dan kun je super eenvoudig de gewerkte tijden aanpassen. De status van de betaling volg je via de app en vanzelfsprekend heb je ook al je loonstroken en jaaropgaven bij de hand. Daarnaast kan je eenvoudig vakantie-uren opnemen en uit laten betalen.

Zo wijzig je een dienst

Zo voeg je een dienst toe aan je planning

Zo laat je vakantie-uren uitbetalen

Zo raadpleeg je loonstroken

 

Zorgwerk app medewerkers geldzakenBevoegd- & Bekwaamheden


Als je gaat werken in zorg, welzijn of kinderopvang is het belangrijk om je bevoegd- en bekwaamheden op pijl te houden. De app helpt je om overzicht te houden van wat jij als beroepsbeoefenaar mag (bevoegd) en kan (bekwaam). Zo kun je gericht aan collega's vragen of ze je nog eens instrueren of initiatief nemen om een training volgen.

Je handelingenlijst is ook voor de opdrachtgevers waar je gaat werken inzichtelijk, zodat zij jouw inzet optimaal op de actuele (zorg)vraag kunnen afstemmen.

Zo werkt de handelingenlijst

Zo schrijf je jezelf in op een training

 

Zorgwerk app medewerkers bevoegd en bekwaamhedenScholing & training

Zorgwerk verzorgt doorlopend op meerdere locaties in het land praktijkgerichte trainingen voor diverse functieniveaus. Zodra trainingsdata bekend zijn, vind je een overzicht van de trainingen in de app en kun je jezelf er direct op inschrijven en gratis deelnemen. Bovendien worden je studie-uren uitbetaald. Zo kun je werken in de zorg en bijscholing optimaal combineren.

Zo schrijf je jezelf in op een training

 

Zorgwerk app medewerkers trainingenZet Zorgwerk even op stil


Ben je even niet bereikbaar voor Zorgwerk? Geen probleem! Jij hebt immers de regie in handen. Zet ons voor vandaag, 3 dagen of 1 week op stil en je wordt niet door Zorgwerk gebeld of gemaild. Als je eerder weer bereikbaar bent, laat je dat met één tik op de knop aan ons weten.

Zo zet je Zorgwerk op stil

 

Zorgwerk app medewerkers stil