Ontdek de app voor medewerkers

Bij Zorgwerk heb je écht zelf de regie over je eigen werk. Dagelijks maken honderden opdrachtgevers hun diensten beschikbaar op het platform. Met de handige app heb je de vrijheid om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Dát kan alleen bij Zorgwerk.Installeer de app

 
Verkrijgbaar voor smartphones en tablets die draaien op AndroidiOS en WindowsOf login op de webapp voor PC en MAC. 

Wil je medewerker worden? Schrijf je dan in door te solliciteren op een van onze actuele vacatures.

Installeren

 

Zorgwerk app voor MedewerkersWord baas over je eigen werkweek

 
Werken via Zorgwerk biedt mogelijkheden. Met de innovatieve app bepaal jij zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Zo kun je werk en privé optimaal op elkaar afstemmen. Wil je bijvoorbeeld fulltime werken of extra uren maken naast een vaste baan of studie? Alles kan, want met de app heb jij de regie volledig in eigen hand.

 

Plan jezelf met de Zorgwerk appReageer live op diensten

 
In de app vind je het actuele overzicht van de open diensten en opdrachten die voor jou interessant zijn. Nieuw werk is direct zichtbaar en je kunt er 24/7 op reageren. Meestal ontvang je binnen één minuut een bevestiging dat je definitief bent ingepland. Ook 's avonds, 's nachts en in het weekend.

Zo plan je jezelf in op diensten

 

Reageer live op diensten met de Zorgwerk appRegistreer beschikbaarheid

 
Laat weten wanneer je kunt werken! Diensten die worden uitgezet en passen bij jouw beschikbaarheid en profiel worden dan dagelijks automatisch aanbevolen. Je vindt alle aanbevolen diensten in de inbox. Ook ontvang je zodra er diensten zijn een notificatie per e-mail. Je kunt het rooster vervolgens deels of volledig accepteren. Super handig!

Zo registreer je beschikbaarheid

Zo werkt de diensten-inbox

 

Registreer je beschikbaarheid met de Zorgwerk appVolledig geïnformeerd

 
Alle belangrijke informatie over opdrachtgevers en werksituaties vind je in de app. De app bevat Vilans-protocollen en procedures/werkinstructies van opdrachtgevers. Voordat je gaat werken kun je bovendien in de app een persoonlijke instructie van de opdrachtgever ontvangen. Je bent dus altijd volledig op de hoogte voordat je gaat werken. Dankzij de handige integratie met bijna alle routeplanner- en OV-apps kom je altijd op tijd aan op je bestemming.

Zo genereer je een routebeschrijving

Zo vind je informatie over opdrachtgevers

 

Alle belangrijke informatie vind je in de Zorgwerk appGeldzaken

 
Bij Zorgwerk word je natuurlijk niet lastig gevallen met het invullen van papieren óf digitale werkbriefjes. Je krijgt gewoon wekelijks volautomatisch je salaris uitbetaald. We weten immers waar en wanneer je hebt gewerkt. Heb je een keer korter of langer gewerkt dan gepland? Dan kun je super eenvoudig de gewerkte tijden aanpassen. De status van de betaling volg je via de app en vanzelfsprekend heb je ook al je loonstroken en jaaropgaven bij de hand. Daarnaast kan je eenvoudig vakantie-uren opnemen en uit laten betalen.

Zo wijzig je een dienst

Zo laat je vakantie-uren uitbetalen

Zo raadpleeg je loonstroken

 

Al je geldzaken beheer je met de Zorgwerk appGo social

 
Het Zorgwerk-platform ontwikkelt zich tot een sociaal netwerk waarop Zorgwerk, medewerkers, opdrachtgevers (en hun andere partners) elkaar weten te vinden.

Het doel is om bij te dragen aan een zorgverlening die boven de verwachting van de klant uitstijgt. Opdrachtgevers kunnen jou bijvoorbeeld persoonlijk via het platform uitnodigen voor diensten of doorplannen op vervolgwerk.

Voeg een profielfoto toe en laat zien wie je bent!

Zo voeg je een profielfoto toe

 

Maak je profiel compleet met de Zorgwerk appBevoegd- & Bekwaamheden


Als je werkt in zorg, welzijn of kinderopvang is het belangrijk om je bevoegd- en bekwaamheden op pijl te houden. De app helpt je om overzicht te houden van wat jij als beroepsbeoefenaar mag (bevoegd) en kan (bekwaam). Zo kun je gericht aan collega's vragen of ze je nog eens instrueren of initiatief nemen om een training volgen.

Je handelingenlijst is ook voor de opdrachtgevers waar je gaat werken inzichtelijk, zodat zij jouw inzet optimaal op de actuele (zorg)vraag kunnen afstemmen.

Zo werkt de handelingenlijst

Zo schrijf je jezelf in op een training

 

Houd je bevoegd- en bekwaamheden bij met de Zorgwerk appScholing & training

Zorgwerk verzorgt het gehele jaar door op meerdere locaties in het land praktijkgerichte trainingen voor diverse functieniveaus. Zodra trainingsdata bekend zijn, vind je een overzicht van de trainingen in de app en kun je jezelf er direct op inschrijven en gratis deelnemen.

Zo schrijf je jezelf in op een training

 

Schrijf je in voor een gratis training met de Zorgwerk appZet Zorgwerk even op stil


Ben je even niet bereikbaar voor Zorgwerk? Geen probleem! Jij hebt immers de regie in handen. Zet ons voor vandaag, 3 dagen of 1 week op stil en je wordt niet door Zorgwerk gebeld of gemaild. Als je eerder weer bereikbaar bent, laat je dat met één tik op de knop aan ons weten.

Zo zet je Zorgwerk op stil

 

Zet Zorgwerk op stil met de app