sluiten
Word medewerker
Ik wil aan het werk bij opdrachtgevers
Aanmelden als zzp’er
Ik zoek opdrachten bij zorgorganisaties
Word opdrachtgever
Ik wil medewerkers inhuren

Ontdek de app voor opdrachtgevers

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe manier van denken en doen. Voor het grote tekort aan gekwalificeerd personeel in de zorg moet verder worden gekeken dan de traditionele middelen. Ons eigen platform brengt niet alleen de juiste medewerkers bij hun cliënt, maar verhoogt bovendien de effectiviteit, het plezier en de betrokkenheid van medewerkers onderling. Ons platform heeft ruim 13.000 actieve gebruikers en meer dan 90% van de matches verloopt automatisch via het platform.Installeer de app

Gekwalificeerde zorgprofessionals worden steeds schaarser. Onze eigen ontwikkelafdeling werkt elke dag aan het verder verbeteren van het platform, zodat we gezamenlijk de beschikbare externe (en desgewenst uw interne) capaciteit optimaal kunnen benutten.

Installeer op uw Android of iOS martphone/tablet of login op de webapp voor PC en MAC.

Meer informatie

 


 Zorgwerk app opdrachtgevers start

 We werken 24/7 aan uw planning


Vanzelfsprekend kunt u ons zeven dagen per week persoonlijk bereiken. Met ons innovatieve platform gaan wij nóg een stap verder in onze bereikbaarheid.

Ook buiten onze openingstijden werken wij door aan de planning. Onze gekwalificeerde medewerkers reageren 24/7 op uw diensten. Of het nu avond, nacht of weekend is, op elk moment kan uw dienst uitgezet en vervuld worden.

Hoe vaker u de app gebruikt, hoe beter de app weet welke diensten u aanvraagt. Met de slimme zelflerende tegels zet u met één vinger steeds sneller en op elk moment uw diensten bij ons uit. 


Zo zet u een dienst uit bij Zorgwerk

 

Zorgwerk app opdrachtgevers nieuwe dienstBereik uw complete flexibele schil


Als marktleider in de zorg, welzijn en kinderopvang beschikt Zorgwerk over de grootste direct inzetbare flexpool van Nederland. Zodra u uw diensten online bij ons uitzet, bereikt u 24/7 alle gekwalificeerde Zorgwerkers bij u in de regio.

Desgewenst kunt u uw interne flexpool onderbrengen in het platform. Pas als uw interne capaciteit volledig benut is, kunnen automatisch uw favoriete Zorgwerkers reageren op uw diensten. Als u naast Zorgwerk samenwerkt met andere uitzendbureaus, dan ziet u uiteraard de invulling van deze partijen ook terug in de app.

Met de 'one-stop-shop' heeft u volledige controle over de complete flexibele schil.

 

Zorgwerk app opdrachtgevers flexibele schil

 Swipe en plan


Swipe door profielen van interne en externe medewerkers en nodig één of meerdere van uw favoriete medewerkers uit om te werken. De eerste reactie wordt direct ingepland en aan u bevestigd. Als u tevreden bent over een medewerker dan kunt u eenvoudig vervolgdiensten afspreken en vastleggen. 

Als u niemand uitnodigt of inplant, benadert het platform de best gekwalificeerde medewerkers voor uw diensten.


Zo plant u een medewerker in op diensten

Zo attendeert u één of meerdere medewerkers op uw diensten (uitnodigen)

 

Zorgwerk app opdrachtgever inplannen

 Beoordeel medewerkers


Beoordeel medewerkers on-the-fly en anoniem ten aanzien van zorgvuldigheid en bekwaamheid. Als beide op orde zijn, levert de medewerker goed werk. Waardevol dus voor medewerkers om steeds beter inzicht te krijgen in hun eigen functioneren.

Zo beoordeelt u medewerkers

 

Zorgwerk app opdrachtgevers beoordelen medewerkersIedereen altijd geïnformeerd


Ingeplande medewerkers worden via hun app volledig geïnformeerd over uw organisatie en de werksituatie. Eventueel zijn door u beschikbaar gestelde documenten te raadplegen.

Ingeplande medewerkers kunt u persoonlijk informeren via de app. Uw instructie, opmerking of boodschap is direct zichtbaar voor de ingeplande medewerker.

Zelfs de snelste actuele route te voet, per fiets, OV of auto is met een tik op de knop beschikbaar.


Zo voegt u een instructie toe aan een dienst

 

Zorgwerk app opdrachtgevers instructie

 Bevoegd- & Bekwaamheden


De bevoegd- & bekwaamheden van al onze medewerkers zijn tot op het niveau van de handeling voor u inzichtelijk. Oók van medewerkers met niet BIG-geregistreerde functies.

Medewerkers kunnen elke moment hun bevoegd- en bekwaamheden online bijwerken. Zo kunt u de inzet optimaal afstemmen op de actuele zorgvraag. 
Daarnaast kunt u diploma's en de BIG-registratie raadplegen in het profiel van de geplande medewerkers.


Zo bekijkt u de bevoegd- & bekwaamheden van een medewerker

 Foutloze facturatie


Zorgwerk valt u niet lastig met papieren óf digitale werkbriefjes die ondertekend moeten worden. We weten immers wie, wanneer, hoe lang heeft gewerkt.

Heeft een medewerker korter of langer gewerkt dan gepland? Dan past de medewerker de gewerkte tijden aan. Wijzigingen zijn zichtbaar, zodat u altijd de laatste controle behoudt.

Wekelijkse uitbetaling en facturatie, zonder gedoe.

 

Zorgwerk app opdrachtgevers Wijzigen dienst